Ja, ik meld mij graag aan voor het webinar!

Gegevens

Privacyverklaring

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring

Nooit meer een kleurplaat

Directe link naar het webinar

Ouders, kinderwerkers, predikanten en andere opvoeders opgelet! Nog twee weken dan verschijnt Nooit meer een kleurplaat. Hét praktische handboek over kindertheologie. Speciaal geschreven voor alle iedereen die verlangt naar een inspirerend geloofsgesprek met kinderen over de Bijbel. Het boek biedt de juiste handvatten en geeft je de nodige rust en ruimte om je voor te bereiden op een nieuwe seizoen waarin het kind en de Bijbel centraal staan. Een perfect boek om mee te nemen op zomervakantie! Reserveer het boek nu alvast in de webshop!

Gratis webinar op 1 juli

Maak kennis met het onderwerp kindertheologie tijdens het gratis webinar: donderdag 1 juli 2021 van 20:00 – 21:00 uur. In dit webinar word je toegerust door de auteur Maartien Hutter en kinderwerker Lucré de Man- van Putten. Zij nemen je mee op ontdekkingsreis naar kindertheologie met onder andere: de inhoud van het boek in een notendop, praktijkvoorbeelden met video en een moment voor al jullie vragen en antwoorden. Geef je nu op voor het webinar!

Praktische informatie: 
Wanneer: 
1 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur. 

Waar te volgen: 
Live op het YouTube- en Facebookkanaal van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Dit is de directe link naar het webinar.

Aanmelden: 
Meld je gratis aan en we zorgen dat je voor aanvang een link krijgt naar de livestream. Natuurlijk kan je ook vanaf 20.00 live inschakelen. 

Het webinar terugkijken:

Het webinar kan je na 1 juli terugkijken op de site en via Youtube. 

page image