Speciaal voor u

Bestel uw gratis leesplan vandaag nog!

Gegevens

*
Privacyverklaring

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens, zie bijbelgenootschap.nl/privacy of vraag de privacyverklaring aan via tel. 023 – 514 61 46. Naar aanleiding van deze actie kan het Nederlands Bijbelgenootschap u benaderen met een steunverzoek en/of een soortgelijke aanbieding doen.

Zomerleesplan: Vrij

Vrijheid: dat woord krijgt dit jaar op allerlei manieren extra betekenis. Vijfenzeventig jaar bevrijding van oorlog en onderdrukking, maar tegelijkertijd moeten we heel wat vrijheden afstaan vanwege de coronacrisis.

Ook in de Bijbel is vrijheid een centraal thema. Steeds weer laat God zich zien als degene die mensen bevrijdt, van onderdrukking en onrecht, en ook van schuld en angst. Maar ook lezen we dat vrijheid geen vanzelfsprekendheid is, en dat leven in vrijheid verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Met dit boekje kunt u zich verdiepen in de vraag wat vrijheid in de Bijbel betekent. In vijftien meditaties en vijf essays van verschillende schrijvers wordt dat thema steeds weer van een andere kant belicht.

15 dagen bijbelse inspiratie met:

  • leesrooster met bijbelteksten
  • toelichtingen en overdenkingen
  • bijdragen van bekende denkers

Eén bestelling per persoon. Op=op. Verzending alleen binnen Nederland.Voor België zie VBG

page image