Aanvragen van het magazine Goud

Bestel het gratis kinderbijbelmagazine "Goud" vandaag nog!

Gegevens

*
Privacyverklaring

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens, zie bijbelgenootschap.nl/privacy of vraag de privacyverklaring aan via tel. 023 – 514 61 46. Naar aanleiding van deze actie krijgt u vijf mails met daarin meer inspiratie en praktische tips rondom de reis van jouw kind(eren) met de Bijbel. Daarnaast kan het Nederlands Bijbelgenootschap u benaderen met een steunverzoek en/of een soortgelijke aanbieding doen.

Gratis kinderbijbelmagazine Goud

Bijbellezen met kleine kinderen. Hoe dan?!? Wellicht ken je dat gevoel. Dat je het soms even niet weet. Je wilt zó graag je kind laten kennismaken met de Bijbel. Maar hoe doe je dat als ze nog zo jong zijn? En welke kinderbijbel past er bij jou en je kind? 

In het eenmalige magazine Goud bieden wij jou als opvoeder inspiratie voor gouden momenten met jouw kind en de Bijbel. Het magazine is gratis, omdat het NBG jou en je kind graag op weg wil helpen in jullie reis met de Bijbel! Naast het magazine ontvang je zes mails met de laatste blogs, podcasts en nieuwste inzichten over dit thema.

In Goud Magazine vind je:

  • Inspirerende praktijkverhalen van bekende christenen als Eline Bakker en Freek van der Brugge
  • Antwoorden op de 10 veelgestelde vragen over kind & Bijbel 
  • Een diepte-interview met pedagoog Maartien Hutter over kindertheologie
  • Inzicht in de geloofsontwikkeling van jonge kinderen
  • 5 verhalen uit de Top 5 kinderbijbels
  • 10 praktische bijbelleestips 

Speciaal voor ouders en opvoeders van jonge kinderen. Goud is een eenmalig magazine van het Nederlands en Vlaams Bijbelgenootschap. Eén aanvraag per persoon. Op=op. Verzending alleen binnen Nederland. De magazines worden binnen twee weken geleverd. Voor België zie VBG

page image