Ja, ik help mee 

Met een gift van 20 euro bemoedigt u vier gezinnen in Venezuela met een gezinsbijbel. Doet u mee met onze actie?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Geef voor gezinsbijbels voor Venezuela

Venezuela verkeert in crisis. De inflatie is torenhoog, voedsel wordt iedere dag duurder en mensen weten niet meer wie ze moeten vertrouwen. In deze uitzichtloze situatie vinden mensen hoop in de Bijbel. De vraag naar bijbels stijgt dan ook, maar deze zijn onbetaalbaar geworden. Doe mee met onze actie en geef met uw gift gezinnen in Venezuela een bijbel.

Onlangs ontving het NBG een noodkreet van de directeur van het Bijbelgenootschap van Venezuela, Javier Chacón. Hij schrijft dat de situatie daar voor veel mensen onhoudbaar is. De economie is ingestort, salarissen worden niet uitbetaald en veel winkels zijn leeg. Uit wanhoop zijn miljoenen mensen het land ontvlucht.

Hoop

Te midden van deze wanhoop biedt de Bijbel hoop. Het Bijbelgenootschap van Venezuela merkt dan ook dat de vraag naar bijbels toeneemt. Deze zijn echter onbetaalbaar geworden. Daarom voert het NBG actie voor Venezuela.

Met uw steun willen we 20.000 gezinnen een hart onder de riem steken met een gezinsbijbel. Een bijbel die ouders en kinderen samen kunnen lezen. Want juist in deze moeilijke tijd is het óók nodig om een bijbel te hebben.

Doe mee!

Help mee om iets van het licht van Christus te laten schijnen in Venezuela. Met uw gift van 20 euro bemoedigt u vier gezinnen met een gezinsbijbel. Doet u ook mee?

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.

page image