Ja, ik help mee 

Met een gift van 30 euro maakt u het mogelijk dat zes vluchtelinggezinnen een eigen bijbel krijgen. Helpt u ook mee?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

*
Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Samenleesbijbels voor Libanon, Syrië en Irak

Miljoenen mensen, volwassenen én kinderen, leven in Libanon, Syrië en Irak met de gevolgen van de oorlog. Dagelijks worstelen ze met de verschrikkingen die ze meegemaakt hebben, en met hoe het nu verder moet. Helpt u deze Kerst mee vluchtelingen te verbinden rond Gods boodschap van licht en liefde?

Sinds de start van het conflict in Syrië zijn al elf miljoen Syriërs gevlucht. Sommigen van hen zochten hun toevlucht in Irak, een land dat zo onveilig is dat miljoenen Irakezen zelf op de vlucht zijn.

Een ander deel is gaan wonen in Libanon, dat aan ruim 1,5 miljoen vluchtelingen onderdak biedt. Velen van hen zijn alles kwijt – zelfs hun bijbel. Terwijl de Bijbel een lichtpunt kan zijn in de duisternis.

De Bijbel verbindt

Samen met lokale kerken zetten de bijbelgenootschappen in deze landen zich in voor vluchtelingen. En wij willen er deze Kerst voor zorgen dat 20.000 families in Syrië, Irak en Libanon een Samenleesbijbel krijgen.

De Samenleesbijbel verbindt (groot)ouders en (klein)kinderen met elkaar als ze in gesprek gaan over Bijbel, geloof en dagelijks leven. Die verbinding gunnen we juist ook gezinnen in de allermoeilijkste situaties.

Help mee

Helpt u deze Kerst mee vluchtelingen te verbinden rond Gods boodschap van licht en liefde? Met een gift van 30 euro kunnen zes gezinnen een bijbel ontvangen. Doet u ook mee?

Woont u in België? Gaat u dan naar www.bijbelgenootschap.be/kerst


Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.