Ja, ik help mee 

Ma'anyan-sprekers kijken uit naar de volledige bijbel in hun eigen taal. Maakt u dit mede mogelijk met uw gift?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Geef voor de Bijbel in het Ma'anyan

Het Oude Testament staat vol prachtige verhalen. Het is bemoedigend om te zien dat alle christenen, jong en oud, willen leren over de geschiedenis van Gods koninkrijk.
Surianus T. Numur, voorzitter van de Protestantse Kerk van Kalimantan

Op Kalimantan (Borneo) kijken de sprekers van het Ma'anyan uit naar het verschijnen van de volledige bijbel in hun eigen taal. Belangrijke verhalen uit het Oude Testament zijn nu nog ontoegankelijk voor hen, en zeker ook voor jongeren. U kunt helpen om hier verandering in te brengen door dit vertaalproject te steunen met een gift!

Al in 1999 verscheen het Nieuwe Testament in het Ma’anyan. Sindsdien wachten de sprekers van deze taal op de complete bijbelvertaling. ‘Mensen verlangen ernaar om de bijbelse verhalen te lezen in een taal die aansluit bij hun zegswijzen en cultuur. Alleen zo kan de Bijbel écht iets van henzelf worden’, vertelt vertaler Biarniati.

Vertaling Oude Testament

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de Ma'anyan-vertaling van het Oude Testament. Zestien bijbelboeken zijn al klaar. Het vertaalteam heeft er nog 23 te gaan. Daarbij kunnen ze uw steun goed gebruiken. Helpt u mee met een donatie om deze bijbelvertaling compleet te maken?

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.

page image