Ja, ik geef voor bijbelverspreiding in Laos 

‘Het verlangen naar een eigen bijbel is groot onder de christenen in Laos’, zegt een medewerker van het Bijbelgenootschap van Laos. ‘Maar er zijn op dit moment maar weinig mensen die voldoende middelen hebben om zelf een bijbel aan te schaffen.’

Het bijbelgenootschap wil in deze behoefte voorzien door zowel volledige bijbels te verspreiden, als Nieuwe Testamenten en kindermateriaal. Ondersteunt u dit werk met een gift?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

*
Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

‘Wij willen omkijken naar de mensen voor wie het leven iedere dag een strijd is'

Voor veel christenen in Laos is het bezitten van een bijbel een luxe die buiten hun bereik ligt. Het Bijbelgenootschap van Laos verspreidt bijbels onder mensen die hier zelf geen geld voor hebben. Zodat ook zij thuis zelf in de Bijbel kunnen lezen.

Laos behoort tot de armere van deze wereld. Een eigen bijbel kopen voor veel christenen dat ze eerst vele maanden moeten sparen; geld dat eigenlijk onmisbaar is voor de dagelijkse dingen.

Door de coronacrisis zijn veel mensen er economisch nog verder op achteruit gegaan. Daarbij is Laos een land dat slechts beperkte godsdienstvrijheid kent. Officieel is iedereen vrij zijn of haar geloof te belijden, maar in de praktijk moeten christenen voorzichtig en niet te opvallend christen-zijn.

Geloof laten groeien

Een medewerker van het Bijbelgenootschap van Laos vertelt: ‘Wij willen omkijken naar de mensen binnen onze samenleving voor wie het leven iedere dag een strijd is, en ook hen in staat stellen meer te leren over het Woord van God. Want iedereen die dat wil, moet de kans krijgen zijn of haar geloof te laten groeien.’

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.