Ja, ik help mee 

Voor de ouders van veel kinderen in Haïti is een bijbel onbetaalbaar. Maar met uw hulp kunnen we deze kerst 25.000 kinderen blij maken met een kinderbijbel. Voor 5 euro geeft u al één bijbel aan een kind. Doet u mee?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

*
Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Kinderbijbels voor Haïti

Het straatarme Haïti krijgt ramp na ramp te verduren. Ook dit jaar was er een aardbeving. De bevolking krijgt nauwelijks tijd om op adem te komen. Veel kinderen groeien op in grote armoede. Zo ook Guillaume (7) en Nerlie (6). Ze wonen in Cité Soleil, een van de meest gevaarlijke delen van Haïti.

Guillaume en Nerlie gaan naar een school waar een heel hoog hek omheen staat, om het geweld van de straat buiten te houden. Guillaume: ‘School vind ik leuk, maar ik moet ver lopen om er te komen. Wel anderhalf uur!’ Nerlie vertelt: ‘Ik lees graag, maar thuis hebben we geen bijbel of andere boeken. Daarom lees ik als ik op school ben, of in de kerk.’

Kinderbijbels voor Haïti

Maak deze kerst tot een bijzonder feest voor arme kinderen in Haïti. Met uw steun wil het NBG 25.000 kinderen een eigen kinderbijbel geven. Afhankelijk van de leeftijd wordt dit een speciale Franstalige editie van de Prentenbijbel van Marijke ten Cate of een andere (kinder)bijbel. Eén bijbel kost 5 euro. Hoeveel kinderen geeft u een onvergetelijk cadeau?

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.

page image