Ja, ik help mee 

Veel vluchtelingen in Libanon willen heel graag (weer) een eigen bijbel hebben. Maakt u dit mede mogelijk met uw gift?

Ik doneer eenmalig

Gegevens

Bank is verplicht.

Ik machtig NBG om bovenstaand bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Privacyverklaring Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Geef Syrische en Irakese vluchtelingen (weer) een eigen bijbel

Irakese en Syrische vluchtelingen in Libanon leven in extreme armoede. Met gevaar voor eigen leven verlieten zij hun thuis in de hoop op een betere toekomst. Maar de realiteit is hard. Ook in Libanon is het leven zwaar. Naast humanitaire hulp willen veel vluchtelingen heel graag (weer) een eigen bijbel hebben. Helpt u mee?

Vluchtelingenbijbel

Onlangs heeft het Libanees Bijbelgenootschap de vluchtelingenbijbel ontwikkeld. Een Arabische bijbel, aangevuld met ervaringen, gebeden en getuigenissen van andere vluchtelingen als extra bemoediging. Een bijzondere bijbel die juist in deze moeilijke omstandigheden, troost en hoop kan geven.

‘We kunnen onze zoon vaak niet geven wat hij nodig heeft. Dat breekt mijn hart. In deze moeilijke tijd geeft de Bijbel mij troost. Deze vluchtelingenbijbel is een groot geschenk. Ik koester hem elke dag!’ – Sarah* (25, uit Syrië)

Een troostrijk geschenk

Net als vorig jaar hoopt het Bijbelgenootschap ook dit jaar bijbels uit te delen onder Irakese en Syrische vluchtelingen. Een troostrijk geschenk. Al voor 10 euro geeft u een bijbel aan een vluchteling in Libanon. Helpt u mee?

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.

*In verband met veiligheidsredenen zijn de foto’s en namen gefingeerd.

page image